Bij DKC staan uw persoonlijke wensen centraal.

 

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de beste keuze in materialen en afwerking. Van maatname bij u thuis tot 3D-ontwerp, van productie tot afwerking en van montage tot nazorg. Wij realiseren uw project van A tot Z, en dit met slechts één aanspreekpunt. Uiteraard ook in overleg met uw binnenhuisarchitect, mocht u die hebben ingeschakeld.

 

  • In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen, waarbij we u vanuit onze kennis en ervaring graag ondersteunen met advies.

 

  • In een tweede gesprek presenteren wij u een ontwerp door middel van een 3D presentatie. Dit geeft een mooi en realistisch beeld van uw toekomstige droomkeuken.

 

  • Zowel ontwerp, de maatname als de realisatie van uw keuken wordt verzorgd door de zaakvoerders. Wij werken niet met onderaannemers.

 

  • Begeleiding tijdens de voorbereidingen. Voordat uw keuken geplaatst wordt, vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats. De oude keuken moet worden afgebroken, leidingen verlegd. Tijdens deze voorbereidende werkzaamheden kunt u een goede begeleiding verwachten. Ook als u zelf deze werken verricht. Voor vragen kunt u steeds bij ons terecht.